Last update: 2019-03-18A BPCS, csakúgy, mint a ma létező komplex vállalatirányítási rendszerek mindegyike képes egy vállalat üzleti folyamatainak kezelésére. Nem mutatkozik jelentős különbség az integrált funkciók között.

Egy vállalatirányítási rendszer hatékonysága azonban nem csak funkcionalitásában, hanem legfőképpen a bevezetés minőségében rejlik. Az igények, a rendszer adott körülmények közötti alkalmazhatóságának felmérése olyan kiindulópont, amely a rendszer adta lehetőségek maximális kihasználásához vezet. Az ehhez szükséges azonnal elérhető, nagyfokú szaktudásra és tapasztalatokra épülő, helyi támogatást nyújtja a prOffice Kft. a BPCS rendszert választó hazai cégek számára.

Cégünk AS/400 alapú fejlesztésekkel, elsősorban vállalatirányítási rendszerek implementálásával, a magyar jogszabályi előírásoknak megfelelő módosításával, testreszabásával van jelen a hazai és külföldi informatikai piacon.

Mindig arra törekedtünk, hogy ügyfeleink számára ne csak "telepítsünk" egy rendszert, hanem valódi szükségleteiket és egyéni igényeiket felmérve igazán hasznos eszközt adjunk a kezükbe, melynek segítségével a vállalat minden területe egységes irányítás alá kerül.

Szaktudásunk nem kizárólag a rendszerre vonatkozik, hanem kiterjed a hardverháttér értékesítésére és támogatásra, a vállalati folyamatokra, valamint saját fejlesztésű, illetve egyéb kiegészítő termékek BPCS rendszerhez történő hozzákapcsolására is. Komplex szolgáltatási körünk magában foglalja a bevezetés teljes folyamatát, illetve igény szerint az azt követő helyi támogatást. Fontosnak tartjuk, hogy jelenlétünkkel mindvégig ügyfeleink rendelkezésére álljunk.

Szolgáltatásainkhoz kiváló hátteret biztosít fejlesztői és tanácsadói csapatunk, magas szintű szaktudással és éles környezetben szerzett gyakorlati tapasztalatokkal. Cégünk szakmai magját azon fejlesztőink alkotják, akik szaktudásuk mellett az évek során olyan vállalati tapasztalatot, szervezői gyakorlatot szereztek, amely lehetővé teszi az igények gyors és pontos megértését, megvalósítását.